Klimhaltournee

Vorige

De bedoeling van de NKBV regio Midden-Brabant klimhal tournee is om elke 2 maanden (op een zondag) een andere klimhal te bezoeken.

Klimmen in een andere klimhal levert vaak verrassende ervaringen op. Sowieso is het leuk om eens een dag alleen maar nieuwe routes te klimmen en de sfeer op te snuiven van een onbekende hal en andere klimmers te ontmoeten.

Klimmen in routes gebouwd door andere routebouwers dan die je gewend bent, levert altijd weer nieuwe ervaringen op en verbeteren hierdoor ook ongemerkt je prestaties.

De bedoeling van de NKBV regio Midden-Brabant klimhal tournee is dat we ernaar streven om elke 2 maanden (op een zondag) een andere klimhal te bezoeken. We streven ernaar om ongeveer een halfjaar vooruit te plannen. Dit zal ook telkens in de agenda worden vermeld.

Heb je geen vast klimmaatje? Geen enkel probleem. Binnen NKBV_MB is er altijd wel iemand die je kan zekeren, dus ook als eenling kun je gewoon inschrijven! De tournee staat open voor iedereen met een Klimvaardigheidsbewijs. De kosten voor het klimmen evenals alle persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening. Doe je voordeel met carpoolen! Schrijf daarvoor op tijd in via het inschrijformulier, dan proberen wij het vervoer optimaal te coördineren.

Vragen? Of ken je een klimhal waarvan je vind dat die op de klimhal tournee lijst zou moeten?
Laat het ons weten via email

KLIMHALTOURNEE HALTES:

2021

(data volgen nog, afhankelijk van

de corona-maatregelen)