ALV en lezing Hera van Willick

ALV en lezing Hera van Willick

Vindt plaats op

Graag nodigen we u uit voor de Algemene Ledenvergadering. De ALV is dè gelegenheid voor de leden om rechtstreeks met het bestuur van gedachten te wisselen over de plannen voor de komende tijd. Op de ledenvergadering kijken we terug op de activiteiten van het afgelopen jaar, maar kijken we vooral vooruit naar het komende jaar. 

Daarnaast geeft wereldfietster (en klimmer) Hera van Willick een inspirerende lezing over haar reisavonturen.

Datum: vrijdag 23 maart 2018
Tijd: Inloop van 19:00, ALV vanaf 19:30, lezing zal rond 20:45 beginnen
Locatie: De Boodschap in Rijen, Nassaulaan 62-64, 5121 BC Rijen

Contactpersoon: info@nkbvmb.nl

Einddatum inschrijvingen: woensdag 21 maart 2018

Algemene informatie:
Elk jaar houden we een algemene ledenvergadering. Naast dat dit een gelegenheid is voor leden om rechtstreeks met het bestuur van gedachten te wisselen word hierbij ook terug gekeken op het afgelopen jaar en blikken we vooral vooruit op het komende jaar.
De agenda en bijbehorende stukken worden binnenkort op onze website gepubliceerd zodat u voldoende tijd heeft om deze te bestuderen. Een van de belangrijke onderwerpen die jaarlijks terugkeert, is het ontwikkelen van nieuwe bergsport gerelateerde activiteiten. Ideeën die u hier over heeft zijn van harte welkom.  U hoeft hier overigens niet mee te wachten tot de ALV, goede ideeën zijn altijd welkom. Na de ALV word een lezing gegeven door Hera van Willick, meer informatie hierover vind je hieronder.

Henk van Zelst zal tijdens deze ALV zijn werkzaamheden als penningmeester en bestuurslid beëindigen. Er is dus een vacature en het bestuur stelt Rob van Buul voor als zijn opvolger. Eventuele ander kandidaten kunnen voor meer informatie en kandidaatstelling contact opnemen met een van de bestuursleden of secretaris@nkbvmb.nl, tot 15 minuten voor het begin van de ALV.

Let op! je krijgt van ons consumptiebonnen voor de drankjes, maar hiervoor moet je je wel aanmelden!

ALV agenda + stukken: (vereist inloggen)

Notulen ALV 2017

Financiele stukken

Agenda ALV

Lezing Hera van Willick:
Voor velen is Hera van Willick een vertrouwd gezicht. Zeker als je regelmatig in Neoliet Tilburg kwam klimmen. Daar werkte ze voordat ze aan haar lange fietstochten overal in de wereld begon. Het wordt voor velen dus een weerzien met een oude bekende. Na de pauze vertelt Hera niet allen over haar reis maar ook over haar motivatie en wat ze onderweg zoal tegengekomen is, zowel fysiek als mentaal. Of, zoals ze het zelf omschrijft:https://i0.wp.com/heravanwillick.nl/wp-content/uploads/2016/09/EvdBoom-484.jpg

"Mijn lezing gaat over meer dan fietsen alleen maar mijn reiservaringen vormen de rode draad.

Het gaat over het loslaten van twijfels en het omgaan met angst.
Het vormgeven van je eigen weg en verantwoordelijkheid nemen voor alles wat daarbij komt kijken.
Doorgaan als je niet meer kunt. En het omarmen van je vrijheid."

Kosten:
Deze activiteit is gratis