Culinair weekend 2018

Culinair weekend 2018

Vindt plaats op tot en met

Een van de jaarlijkse hoogtepunten van onze regio is het culinaire weekend. In 2018 gaan we naar de Voerstreek dus laat je in vervoering brengen door de prachtige omgeving, heerlijke maaltijden en goed gezelschap!

Datum:
2 t/m 4 november 2018

Tijd en plaats:
Op vrijdag 2 november verwelkomen we jullie graag vanaf 18:00 met een welkomstdrankje bij “de Maretak” te Sint-Martens-Voeren. We hebben 2 schitterende vakwerkhuizen tot onze beschikking.  Er is een ruime parkeergelegenheid en voor de liefhebbers: vuurtje stoken mag bij de vuurplaats.

Locatie:
De Maretak
Einde 63
3790 Sint-Martens-Voeren(VOEREN)
België
Afstand Tilburg- Sint Martens-Voeren 144 km
HERE maps

Contactpersoon:
info@nkbvmb.nl

Einddatum inschrijvingen:
26 oktober 2018

Algemene informatie:
De formule van het culinaire weekend is eenvoudig. Wij zorgen voor het ontbijt, lunchpakket en diner. Koffie en thee is ook aanwezig. Het enige wat je mee moet nemen is drinken voor bij de maaltijden. Verder neem je zelf een lakenzak, slaapzak, theedoek en badhanddoek mee.  

Door de centrale ligging van de locatie starten we allebei de dagen vanuit “de Maretak”. Op zaterdag is een wandeltocht gepland van rond de 27 kilometer. Zondag doen we iets rustiger aan met een wandeltocht van 20 kilometer. We wandelen door de prachtige Voerstreek met zijn holle wegen, sleedoornstruiken, mergelpaden, stiegelkes(draaihekjes en bijzonder fraaie vergezichten. Het lijkt op Zuid-Limburg maar dan rustiger.

Deelnemen aan de wandeltochten mag maar is zeker geen verplichting. Wil je bijtanken tijdens dit weekend met een boek of heb je meer behoefte om te fietsen; het is allemaal mogelijk.

Aanmelden:
Het aantal bedden is maximaal 16!  Vol = Vol. Wel kunnen 2 extra slaapplekken gecreëerd worden. Deze plekken zijn bestemd voor de avonturiers onder ons omdat er op een matje geslapen moet worden. Maar natuurlijk wel een dak boven je hoofd.

Kosten
De deelname voor NKBV leden bedraagt € 80. Niet leden betalen € 90.