Culinair weekend 2019

Culinair weekend 2019

Vindt plaats op tot en met

Een van de jaarlijkse hoogtepunten van onze regio is het culinaire weekend. Ook in 2019 gaan we wederom genieten van een prachtige (wandel)omgeving, heerlijke maaltijden en goed gezelschap!

Datum:
1-2-3 november 2019

Tijd en plaats:
Vrijdag kunnen jullie van 16.00 uur terecht en zondag wordt het weekend om 16.00 uur afgesloten.
Plaats: Villa Archem 

Locatie:
Doornsteeg 16, 8148 PL Lemele (gemeente Ommen)
HERE maps

Contactpersoon:
wandelen@nkbvmb.nl 

Einddatum inschrijvingen:
19 oktober 2019

Algemene informatie:
Het concept van het culinair weekend blijft hetzelfde. Een weekend met lekker eten, mooie wandelingen en volop genieten. We hebben de prachtige groepsaccommodatie villa Archem gehuurd en er is plaats voor maximaal 20 personen.

In de omgeving van de accommodatie zijn prachtige wandelingen te maken over de Archemer en Lemelerberg en langs het mooie riviertje de Regge. Bij goed weer heb je uitzicht over het mooie Overijsselse Vechtdal en kun je tot aan Zwolle kijken.

Voor de zaterdag plannen we een wandeling van zo’n 25 km in en op zondag wandelen we plus minus 20 km. Maar niks moet dit weekend alles kan! In de omgeving zijn ook mooie fietstochten te maken en het is ook toegestaan om gewoon lekker in het huis te verblijven met een goed boek. Maar dan mis je natuurlijk wel veel van de omgeving. Overdag zijn we lekker buiten actief bezig en ’s-avonds is het goed eten en gezellig napraten.

Vrijdag kunnen jullie van 16.00 uur terecht en zondag wordt het weekend om 16.00 uur afgesloten.

De formule van het culinaire weekend is eenvoudig. Wij zorgen voor het ontbijt, lunchpakket en diner. Koffie en thee is ook aanwezig. Het enige wat je mee moet nemen is drinken voor bij de maaltijden. Verder neem je zelf een lakenzak, slaapzak, theedoek en badhanddoek mee.  

Aanmelden:
Via de link hieronder vanaf nu !

Kosten
De deelname voor NKBV leden bedraagt € 80. Niet leden betalen € 90.