Digitale ALV 2020

Digitale ALV 2020

Vindt plaats op

Graag nodigen we je uit voor de Algemene Leden Vergadering. De ALV is de gelegenheid voor de leden om rechtstreeks met het bestuur van gedachten te wisselen over de plannen voor de komende tijd. Op de ledenvergadering kijken we terug op de activiteiten van het afgelopen jaar, maar kijken we vooral vooruit naar het komende jaar.

De situatie rondom corona raakt ons allemaal. Ook voor wat betreft deze jaarlijkse vergadering. Wegens de geldende voorzorgsmaatregelen zal de vergadering dit jaar digitaal worden gehouden. Mochten er voor of tijdens de ALV vragen zijn over het deelnemen via ZOOM, dan zal hiervoor iemand online zijn in de chat van NKBV-MB facebook.
Ook is mogelijk om bij aanvang van de vergadering te bellen voor telefonische hulp bij het inloggen. Kort voor de vergadering sturen we een herinneringsmail met hierin het betreffende telefoonnummer vermeld.

Datum: vrijdag 24 april
Tijd: 20:00 (vergadering is open van 19:45u)
Locatie: bij u thuis via ZOOM, gebruik de volgende link om deel te nemen: https://us04web.zoom.us/j/597935748
Contactpersooninfo@nkbvmb.nl

Algemene informatie:
Elk jaar houden we een algemene ledenvergadering. Naast dat dit een gelegenheid is voor leden om rechtstreeks met het bestuur van gedachten te wisselen wordt hierbij ook terug gekeken op het afgelopen jaar en blikken we vooral vooruit op het komende jaar. 
De agenda en bijbehorende stukken zijn reeds op onze website gepubliceerd zodat u voldoende tijd heeft om deze te bestuderen (hiervoor moet u ingelogd zijn). 

Toevoeging op de reeds gepubliceerde agenda:
Bij het agendapunt 5. (Her)benoeming bestuursleden, was nog niet vermeld dat bestuurslid Diana Wijnen aftredend en herkiesbaar is. De vergadering zal ook worden gevraagd om een besluit te nemen over de verlenging van haar termijn als bestuurslid.

Een van de belangrijke onderwerpen die jaarlijks terugkeert, is het ontwikkelen van nieuwe bergsport gerelateerde activiteiten. Ideeën die u hier over heeft zijn van harte welkom.  U hoeft hier overigens niet mee te wachten tot de ALV, goede ideeën zijn altijd welkom. 




Met vriendelijke groet,
Bestuur NKBV Midden-Brabant