Kids & Jeugd - Fliegerhorst Venlo - weekend (gewijzigd!)

Kids & Jeugd - Fliegerhorst Venlo - weekend (gewijzigd!)

Vindt plaats op tot en met

Een weekend klimmen, klettersteigen en heel veel lol! We gaan naar de Fliegerhorst bij Venlo, waar we onze tent neerzetten tussen de klettersteig- en klimroutes, onder de tokkelbaan.

We hadden gepland om dit weekend naar het Landschaftspark in Duisburg te gaan, maar door de COVID-maatregelen kunnen we daar helaas niet met een groep naartoe. Gelukkig zijn we dit weekend welkom op de Fliegerhorst. Volgend jaar hopen we alsnog het weekend in  Duisburg te kunnen organiseren.


Op zaterdag vanaf tien uur verzamelen we op de Fliegerhorst. Op deze oude vliegbasis kun je je tent opzetten op het grasveld, tussen een oude bunker en een echte klettersteigrots. Op deze klettersteigrots kun je je heerlijk uitleven, maar bij de Fliegerhorst kun je ook klimmen op de oude verkeerstoren, boulderen, abseilen en tokkelen. Of voetballen, of in de speeltuin spelen, of in de zon liggen en niets doen...
We willen natuurlijk ook wat van de mooie omgeving zien, dus voor zondag staat er een wandeling met geocache-speurtocht op het programma. Natuurlijk kun je dan ook nog klimmen!

Voor 's avonds wordt er uiteraard weer voor een heerlijke barbecue en een kampvuur gezorgd!
Kortom, een goede combinatie van klimmen, actief zijn, luieren, lekker eten en gezellig kletsen.

Zowel ouders als kinderen moeten zich voor deze activiteit aanmelden.

Even alles op een rijtje:

Voor wie
Iedereen!

Wanneer 
Zaterdag (vanaf 10 uur) en zondag, 19 en 20 september

Waar
Klimtuin Fliegerhorst
Postweg 15
5913PD Venlo

Kosten
Leden €30,-
Niet-leden €45,-

Meer informatie
Mail naar: kids@nkbvmb.nl