Plan je tocht in de bergen met Wiki Tochten planning

Plan je tocht in de bergen met Wiki Tochten planning

Vindt plaats op

Je bent van plan in je vakantie de bergen te gaan ontdekken. Ga je dagtochten maken of een meerdaagse huttentocht, of wil je toch gaan mountainbiken? Dan is deze workshop voor jouw!

Datum: Vrijdag 18 januari 2019
Tijd: 20:00h
Locatie:  de Kiosk, Oranjeplein 20 A, Loon op Zand
Contactpersoon: khyran.herklots@live.nl 
Einddatum inschrijvingen: Donderdag 17 januari 2019

Graag meenemen laptop/smartphone ivm internet connectie

Algemene informatie:

Je bent van plan in je vakantie de bergen te gaan ontdekken. Ga je dagtochten maken of een meerdaagse huttentocht, of wil je toch gaan mountainbiken ?

In onze database vind je duizenden kant-en-klare tochten in de Alpen en daarbuiten. Selecteer inde Wiki Tochten Planning site waar je een tocht wilt maken en vindt bijvoorbeeld de huttentochten van Bergsportreizen.nl die je zo kunt downloaden, of selecteren routes die kindvriendelijk zijn. 

Als je wilt gaan klimmen in 1 van de klimgebieden, dan kan je ook in de Wiki vinden.

Het doel van deze workshop is je te laten ontdekken hoe deze slimme NKBV tool je kan helpen een bergtocht zo optimaal mogelijk te plannen, te organiseren en uit te voeren.

Deze app is net zo goed gemakkelijk voor het maken (tochtenplanner) van een tocht hier in Ned. en zelfs in elk ander land. Er zijn nog veel gebieden waar nog geen tochten zijn of je wilt deze anders lopen. Je bent ergens op vakantie bijv Mallorca. met deze app ben je in staat om een eigen tocht te maken of een bestaande tocht (op papier) over te zetten naar je Smartphone. Geen gezoek meer waar zitten we nu op de kaart. Kort om je raakt de weg nooit meer kwijt. 

Kosten:
nkbv-leden: 5 euro                                                                                                                                     niet-leden: 10 euro