Winterwandeling

Winterwandeling

Vindt plaats op

Deze jaarlijkse Winterwandeling belooft een bijzondere te worden. En niet alleen omdat we deze keer naar het buitenland uitwijken.

Datum:
05 maart 2017

Tijd en plaats:
We verzamelen op zondagochtend 05 maart om 10:00 uur bij Gasthof De Beiaard. Gasthof De Beiaard ligt bij het parkeerterrein van de Abdij van Postel naast de ingang. 

Locatie:
Gasthof De Beiaard, Abdijlaan 28, Postel

Contactpersoon:
Peter Trommelen (06 - 11 64 93 38)

Einddatum inschrijvingen:
05 maart 2017

Algemene informatie:
Op zoek naar een mooie wandeling kom je soms een echt pareltje tegen. Dat overkwam ons in de afgelopen periode. Nieuwsgierig naar de wandelmogelijkheden rond de schitterende Abdij van Postel ontstond deze tocht die ons o.a.  langs de oude Duitse Antwerpen-Maastricht verdedigingslinie (1916) voert. Maar ook door het Russendorp, een strook van de Bergeijkse heide die in 1843 met onze zuiderburen geruild is tegen een strook van de Bladelse heide. Kortom een prachtige wandeling door een afwisselend gebied. De lengte van de tocht is ongeveer 27 kilometer. Onderweg komen wij langs een horecagelegen die we uiteraard ook even van binnen zullen bezichtigen.

We verzamelen om 10:00 uur bij Gasthof De Beiaard, Abdijlaan 28, Postel waar we naar verwachting om 16:30 uur terug zullen zijn om dan nog even onder het genot van een welverdiende consumptie na te praten.

Kosten:
Deelname voor NKBV leden is gratis. Niet leden betalen € 2,50.