Klimprogramma Van Binnen Naar Buiten

Sinds najaar 2011 heet het klimprogramma van de NKBV regio Midden-Brabant van Binnen naar Buiten 

Het klimprogramma is zo opgebouwd dat ieder NKBV lid of aspirant lid op eigen niveau kan instromen en zich meer kan bekwamen in de klimsport. Dus als je een absolute beginner bent, of al meer geklommen hebt en je op je techniek of het voorklimmen wil concentreren.

Het klimprogramma bestaat uit een reeks van cursussen en klimavonden die binnen in de klimhal beginnen en uiteindelijk in het voorjaar, buiten in de rots eindigen. Aan het einde van het complete programma, wat modulair gevolgd kan worden, ben je voldoende opgeleid om veilig zelfstandig te klimmen, zowel binnen als buiten. Iedere cursus wordt afgesloten met een examen om het betreffende NKBV klimvaardigheidsbewijs te kunnen halen.

De binnen cursussen worden gegeven in de klimhal van HealthCity in Oisterwijk. Bij HealthCity hebben we de beschikking over de klimhal, de kleedruimten en douches. De overige faciliteiten zijn alleen toegankelijk voor de leden van HealthCity.
OPMERKING:
Na de sluiting van de klimhal in Oisterwijk is de NKBV regio Midden-Brabant op dit moment op zoek naar een nieuwe lokatie voor het geven van de cursussen. Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten

Houd de AGENDA in de gaten voor het aanbod van de verschillende cursussen: