Kids & Jeugd

Jaarlijks organiseert de NKBV regio Midden-Brabant een tiental sportieve activiteiten voor kinderen en jeugd van 4 tot en met 18 jaar.

Op het programma staan o.a. binnen en buiten klimmen, klettersteigen, oriëntatie, survival, kampeerweekenden en wandeltochten in het donker.

Over het algemeen gaan de ouders mee met onze activiteiten, hoewel we voor de oudere jeugd ook wel activiteiten zonder de ouders organiseren. Ook kinderen waarvan de ouders geen ervaring met bijvoorbeeld zekeren hebben, of die geen materiaal hebben zijn van harte welkom. Er gaat bij de klim-activiteiten altijd een instructeur mee en die zorgt er voor dat alle kinderen veilig kunnen klimmen. Hij kan de ouders veilig leren zekeren, en er zijn ook altijd andere mensen aanwezig die graag helpen bij het zekeren.

Je kunt ook als niet-NKBV-lid deelnemen aan de meeste activiteiten. Dus kijk in de onderstaand overzicht, schrijf je in en ga eens met ons mee! Als je op de hoogte wil blijven van onze activiteiten kun je je onderaan de pagina aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt ongeveer 1 keer per maand, maar alleen als we ook echt iets te melden hebben.

Diana, Suzanne, Martijn, Günther en Mike.

ACTIVITEITEN PROGRAMMA 2020:

Activiteit    Datum 
Nieuwjaarsreceptie/boulderen (voor de hele regio)   Zondag 19 januari
Klimmen en speleo Neoliet Tilburg   Zaterdag 15 februari
Ardennenweekend Beez   16 en 17 mei
Buiten klimmen Hotton (Ardennen)   Zaterdag 4 juli
Klimweekend Landschaftspark Duisburg   19 en 20 september
Bikkeltocht   10 en 11 oktober
Lichtjestocht   Zaterdag 7 november

 

Activiteiten waarbij "gezamenlijk" vermeld wordt, vallen samen met een klim- en cursusweekend voor volwassenen.

 

Aanmelden voor onze eigen kids- en jeugdnieuwsbrief