Blue Grip 2014

Blue Grip 2014

Op 30 november vind Blue Grip plaats in Neoliet Tilburg. Bij deze wedstrijd word er geld opgehaald voor het goede doel Kika dat onderzoek doet naar middelen om kanker te bestrijden bij kinderen.

Op 30 november vind Blue Grip plaats in Neoliet Tilburg. Bij deze wedstrijd word er geld opgehaald voor het goede doel Kika dat onderzoek doet naar middelen om kanker te bestrijden bij kinderen. Bij deze wedstrijd gaat het er niet om wie wint maar wie het meeste plezier heeft. Dit evenement is geen activiteit van de NKBV regio Midden-Brabant, maar wel een evenement wat we graag ondersteunen en promoten. Hopelijk zullen dan ook veel NKBV_MB leden zich inschrijven en zo meehelpen!

Naast de 3 hoofdactiviteiten: Puntenwedstrijd Routes (4 categorieën en met aparte jeugdcategorie), zijn er de Puntenwedstrijd Boulderen (1 categorie) en het meters klimmen: Meters voor KiKa. De 6 nevenactiviteiten zijn: een speed-contest, een dyno-contest, een plaatklimwedstrijd, 2 boulder workshops, een speleotocht voor de jeugd en beginnersinstructie voor nieuwe klimmers.

De entree is 20 euro, indien je aan meer dan 1 activiteit mee wilt doen betaal je 5 euro per extra activiteit, het volledige inschrijf geld gaat naar Kika, je hoeft geen entree te betalen voor de klimhal als je mee doet aan Blue Grip.

Locatie:
klimhal Neoliet
Marathonpromenade 1, 5022 DN Tilburg
Datum: 30 november 2014
tijd: 10:00 – 16:00 (concept)

Inschrijven kan via het inschrijf formulier: http://www.bluegrip.nl/inschrijven
Voor meer informatie kun je terecht op de facebook pagina: https://www.facebook.com/bluegripclimbingagainstcancer of de website: http://www.bluegrip.nl