Multimedia presentatie Robert Eckhardt

Multimedia presentatie Robert Eckhardt

Na Jan Vermeer zal nu Robert Eckhard een geweldige multimedia presentatie geven op 13 maart in Rijen. Onderwerp is Nepal.

Meer dan 40 jaar geleden was Robert Eckhardt het jongste lid van de Nederlandse Himalaya Expeditie 1972. Hij beklom toen zijn eerste zesduizender en was voor de rest van zijn leven verknocht aan de Himalaya. Vele malen kwam hij er terug. In 1995 stond hij na een solobeklimming als eerste Nederlander op de Ama Dablam (6856 m), een berg die door velen als de ‘mooiste op aarde’ beschouwd wordt. Op zijn tochten door Nepal ontdekte Robert dat de Himalaya meer is dan alleen bergen; het is ook een gebied waar mensen leven. Langzamerhand werd hij gegrepen door een wereld waaraan hij niet meer kon ontsnappen. Telkens wanneer hij terugkeert naar Nepal gaat hij naar streken waar hij het oorspronkelijke van weleer nog kan vinden.

Op vrijdag 13 maart presenteert Robert ‘live’ tijdens een multimediapresentatie, op een 7,5 meter breed scherm, over zijn belevenissen in Nepal en neemt hij het publiek mee langs ‘de dakrand van de wereld’ en maakt hij hen deelgenoot van andere culturen.

Vrijdag 13 maart in Cultureel Centrum de Boodschap om 20:00

De NKBV regio Midden-Brabant heeft een tijdelijke vouchercode die € 5,00 korting per kaartje oplevert.
Ga naar de website voor meer informatie en om in te schrijven. (vouchercode P14R15NKBV)

Klik hier voor een klein voorproefje van de presentatie van Robert Eckhardt