Regio activiteiten overzicht

Kids & Jeugd

Jaarlijks organiseert de NKBV regio Midden-Brabant een tiental sportieve activiteiten voor kinderen en jeugd van 4 tot en met 18 jaar.


Op het programma staan o.a. binnen en buiten klimmen, klettersteigen, oriëntatie, survival, kampeerweekenden en wandeltochten in het donker.

Over het algemeen gaan de ouders mee met onze activiteiten, hoewel we voor de oudere jeugd ook wel activiteiten zonder de ouders organiseren. Ook kinderen waarvan de ouders geen ervaring met bijvoorbeeld zekeren hebben, of die geen materiaal hebben zijn van harte welkom. Er gaat bij de klim-activiteiten altijd een instructeur mee en die zorgt er voor dat alle kinderen veilig kunnen klimmen. Hij/zij/x kan de ouders veilig leren zekeren, en er zijn ook altijd andere mensen aanwezig die graag helpen bij het zekeren.

Je kunt ook als niet-NKBV-lid deelnemen aan de meeste activiteiten. Dus kijk in de onderstaand overzicht, schrijf je in en ga eens met ons mee! Als je op de hoogte wil blijven van onze activiteiten kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief. Deze verschijnt ongeveer 1 keer per maand, maar alleen als we ook echt iets te melden hebben.


Diana, Suzanne, Martijn, Günther en Mike

Activiteiten

Programma 2021

Ben je benieuwd welke activiteiten we dit jaar organiseren? Check dan hier ons activiteitenaanbod en meld je aan!

Activiteiten programma:

Klimmen en kanoën rondom Pont-a-Lesse 18 en 19 september
Bikkelbivaktocht 16 en 17 oktober
Lichtjestocht 13 november

(Activiteiten waarbij 'gezamenlijk' vermeld wordt, vallen samen met een klim- en cursusweekend voor volwassenen)

Voorwaarden

Als lid van de NKBV kun je met korting deelnemen aan de activiteiten. Ben je nog geen lid? Meld je dan aan via de nkbv website.