Kids & Jeugd

Jaarlijks organiseert de NKBV regio Midden-Brabant een aantal sportieve activiteiten voor kinderen en jeugd van 4 tot en met 18 jaar.


Op het programma staan o.a. binnen en buiten klimmen, klettersteigen, oriëntatie, survival, kampeerweekenden en wandeltochten in het donker.

Over het algemeen gaan de ouders mee met onze activiteiten, hoewel we voor de oudere jeugd ook wel activiteiten zonder de ouders organiseren. Ook kinderen waarvan de ouders geen ervaring met bijvoorbeeld zekeren hebben, of die geen materiaal hebben zijn van harte welkom. Er gaat bij de klim-activiteiten altijd een instructeur mee en die zorgt er voor dat alle kinderen veilig kunnen klimmen. Hij/zij/x kan de ouders veilig leren zekeren, en er zijn ook altijd andere mensen aanwezig die graag helpen bij het zekeren.

Je kunt ook als niet-NKBV-lid deelnemen aan de meeste activiteiten. Dus kijk in de onderstaand overzicht, schrijf je in en ga eens met ons mee! Als je op de hoogte wil blijven van onze activiteiten kun je je aanmelden voor onze WhatsApp-groep. Hier plaatsen de commissie-leden informatie voor onze activiteiten, zodat je weet wat er op de planning staat.


Diana, Ivo en Mike


Bekijk alle jeugdactiviteiten in de agenda