Contact

Het bestuur van de NKBV regio Midden-Brabant probeert voortdurend haar activiteiten af te stemmen op haar leden. De regio bestaat tenslotte voor en door de leden. Toch kan het voorkomen dat er aan bepaalde zaken geen, te weinig of misschien wel teveel aandacht wordt gegeven!

Laat je horen en praat mee! Dat kan via mail, via de socials of spreek ons aan bij één van de activiteiten die we organiseren.

Heb je vragen, ideeën of opmerkingen met betrekking tot de activiteiten van de NKBV Regio Midden-Brabant neem dan op een van de volgende manieren contact met ons op.

e-mail

e-mail icon

Stuur een e-mail naar info@nkbvmb.nl.

Facebook

Facebook icon

NKBV regio Midden-Brabant heeft een eigen Facebook-pagina, waar je op de hoogte gehouden wordt van alle nieuwtjes en activiteiten binnen onze regio.

Daarnaast zijn we de beheerder van de openbare groep op Facebook Klimmen in Brabant, waar nieuwsberichten en discussies over klimmen en bersgsport geplaatst kunnen worden, maar ook afspraken gemaakt kunnen worden om samen te gaan klimmen

Instagram

Instagram icon

NKBV regio Midden-Brabant heeft een account op Instagram, @nkbv_middenbrabant, waar je op de hoogte gehouden wordt van alle nieuwtjes en activiteiten binnen onze regio.

Twitter

Twitter icon

Volg al het klim- en bergsportnieuws van de NKBV Regio Midden-Brabant ook via de (besloten) Twitter @NKBV_MB.
Meld je aan en help ons mee door berichten van de NKBV_MB te retweeten of zelf over de regio Midden-Brabant te twitteren #NKBV_MB